Uit eten Nieuw-Vennep

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd


Wilt u genieten van de Italiaanse keuken wanneer u uit eten gaat nabij Nieuw-Vennep? Kies dan voor Restaurant Pinokkio in Hillegom. In ons restaurant worden uw smaakpapillen verwend met de meest authentieke Italiaanse gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een risotto al frutto di mare, een bijzonder hoofdgerecht bestaande uit Italiaanse rijst met zeevruchten. Of een huisgemaakte tiramisu als nagerecht. Dit is natuurlijk nog maar een greep uit ons gevarieerde menu dat u gegarandeerd zal verrassen.

Reserveer direct via Iens

Lekker Italiaans uit eten vlakbij Nieuw-Vennep

Woont u in Nieuw-Vennep en wilt u lekker uit gaan eten? Dan is Restaurant Pinokkio in Hillegom wellicht de juiste keuze voor u. Ons restaurant is gesitueerd bij u in de buurt, maar biedt u net even wat anders dan wat u bij restaurants in Nieuw-Vennep krijgt. Laat uzelf door ons verrassen en kies voor onze Italiaanse keuken.

Sfeervol restaurant, heerlijk eten en vriendelijke bediening

Bij ons staat de klant voorop. Daarom kunt u in ons restaurant naast een gezellige Italiaanse sfeer en verrukkelijke gerechten, ook vriendelijke en behulpzame bediening verwachten. Wij hechten er waarde aan dat u optimaal geniet wanneer u gaat uit eten in de buurt van Nieuw-Vennep. We vinden het dan ook belangrijk dat echt alles volledig naar uw wens is.

Geniet van onze Italiaanse keuken

Kom heerlijk uit eten in de buurt van Nieuw-Vennep bij Restaurant Pinokkio. U kunt eenvoudig online een tafel reserveren. Heeft u liever telefonisch contact met ons? Dat kan natuurlijk ook, u bereikt ons op 0252523555.

Bekijk ook eens

grill restaurant | italiaan hillegom | italiaan nieuw vennep

Interesse gewekt?