Uit eten Hillegom

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd


Wilt u lekker uit gaan eten in Hillegom en zoekt u hiervoor naar een gezellig restaurant? Dan bent u bij Restaurant Pinokkio aan het juiste adres. Laat u verrassen door onze overheerlijke Italiaanse keuken en sfeervolle ambiance. Onze chef bereidt met liefde uw lievelingsgerechten. Of u nu van pasta, pizza, vlees of vegetarisch houdt, uit onze keuken komt een heerlijk gerecht.

Reserveer direct via Iens

Heerlijk uit eten in Hillegom met een groep

Ons restaurant is een geschikte locatie voor alle doelgroepen. Ons restaurant biedt een kindermenu, voor wanneer u met het hele gezin uit wilt eten in Hillegom. Als u lekker met z'n tweeën wilt genieten, dan zorgen we voor een romantisch plekje zodat u samen kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Maar ook als u met een hele groep gaat uit eten, bent u bij ons van harte welkom. Onze ervaren chef kookt ook voor hele groepen de meest bijzondere en verrukkelijke gerechten.

In Italiaanse sfeer uit eten

Wanneer u bij ons in Hillegom komt uit eten, geniet u van de Italiaanse sfeer. Onze gezellige Italiaanse inrichting gecombineerd met de authentieke Italiaanse gerechten die wij serveren, maken dat u uzelf in Italië waant. Ons restaurant is daarmee de perfecte locatie om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag.

Reserveer online een tafel

Heeft u trek gekregen in onze Italiaanse gerechten? Reserveer dan meteen een tafel in ons restaurant. Via ons online reserveringssysteem kunt u eenvoudig aangeven wanneer, hoe laat en met hoeveel personen u bij ons wilt komen eten. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat u ervan verzekerd bent dat u lekker Italiaans kunt gaan uit eten in Hillegom. Voor meer informatie bereikt u ons ook telefonisch via 0252523555.

Bekijk ook eens

uit eten nieuw vennep | grill restaurant | italiaan hillegomInteresse gewekt?