Restaurants Hillegom

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd

Kom gezellig eten bij één van de beste restaurants in Hillegom. Restaurant Pinokkio biedt een uitgebreid menu bestaande uit heerlijke authentieke Italiaanse gerechten, maar ook uit bijvoorbeeld heerlijke grill maaltijden. In ons restaurant werken we altijd met verse en hoogwaardige producten, zodat we onze gasten keer op keer verrassen met de meest heerlijke maaltijden. Dat is dan ook de reden dat ons restaurant wordt gezien als één van de beste restaurants in Hillegom.

Reserveer direct via Iens

Eén van de beste restaurants in Hillegom

Wanneer u kiest voor ons restaurant, kiest u voor één van de beste restaurants in Hillegom en omstreken. Dit is omdat wij niet alleen heerlijke verse maaltijden serveren, maar daarbij ook nog eens een gezellige sfeer in ons restaurant hebben. We bedienen u altijd met een lach en goede service. Zo bent u dus zeker dat het hele plaatje klopt en dat u een perfecte diner ervaring heeft.

Ervaar Italiaanse kwaliteit

Laat u verrassen door onze Italiaanse keuken. Onze chef bereidt met passie uw favoriete maaltijd. Wacht dus niet langer en reserveer vandaag nog uw tafel. U doet dit door online uw reservering te plaatsen of door ons te bellen op 0252523555. Wij heten u graag welkom in ons restaurant en zullen u verrassen met al het overheerlijke eten uit onze keuken.

Bekijk ook eens

shoarma restaurant | spareribs restaurant | uit eten hillegom

Interesse gewekt?