Pizzeria Nieuw-Vennep

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd

Bent u op zoek naar een pizzeria nabij Nieuw-Vennep? Kies dan voor Restaurant Pinokkio. Onze pizzeria ligt op slechts een steenworp afstand van Nieuw-Vennep. U vindt bij ons de meest heerlijke pizza’s. Onze chef bereidt alle pizza's vers en maakt hierbij alleen gebruik van de allerbeste en verse producten.

Reserveer direct via Iens

Geniet van de heerlijkste pizza’s bij de pizzeria vlakbij Nieuw-Vennep

Kom heerlijk pizza's eten in onze pizzeria in de buurt van Nieuw-Vennep. In ons restaurant geniet u niet alleen van overheerlijke pizza's, maar ook van een goede ambiance en gastvrije bediening. Daarmee creëren wij in ons restaurant een gezellige sfeer waarin u optimaal kunt genieten van de verse pizza van uw keuze.

Uw favoriete pizza thuisbezorgd

Bent u op zoek naar een pizzeria nabij Nieuw-Vennep die ook pizza's thuisbezorgt? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Via onze website plaatst u eenvoudig een bestelling. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat de pizza's uit onze pizzeria warm en snel in Nieuw-Vennep zijn.

Met het hele gezin naar de pizzeria

Wilt u gezellig met uw hele gezin uit eten? U bent van harte welkom in onze pizzeria. Om er zeker van te zijn dat u een tafeltje heeft in ons restaurant, is reserveren aan te raden. U kunt eenvoudig online een tafel reserveren, na slechts een paar muisklikken is uw reservering voltooid. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0252523555.

Bekijk ook eens

restaurants hillegom | shoarma restaurant | spareribs restaurant

Interesse gewekt?