Pizzeria Heemstede

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd

Kom gezellig eten bij Restaurant Pinokkio, een pizzeria nabij Heemstede. In ons menu vindt u een verscheidenheid aan de meest heerlijke en verse pizza's. Van een heerlijke pizza tutto mare tot aan een pizza shoarma en van een pizza quattro stagioni tot een pizza salame. Waar u ook van houdt, in ons uitgebreide menu vindt u de pizza waar u zin in heeft.

Reserveer direct via Iens

Genieten van rijk belegde pizza’s bij de pizzeria vlakbij Heemstede

Woont u in Heemstede en wilt u genieten van een vers gemaakte pizza? Kom dan heerlijk eten bij onze pizzeria in Hillegom. Wij bakken pizza's met liefde voor eten. Dit betekent dat wij alleen gebruik maken van verse en kwalitatieve producten.

Uw favoriete pizza laten bezorgen

Heeft u zin in een pizza, maar even geen zin om buiten de deur te eten? Geen zorgen, wij bezorgen uw favoriete pizza gewoon bij u thuis. Onze pizzeria bezorgt natuurlijk ook in Heemstede. U kunt uw bestelling eenvoudig online plaatsen en veilig betalen met iDEAL. Uw verse pizza komt daarmee na slechts een paar muisklikken uw kant op.

Bestel uw lievelingspizza

Wilt u uw lievelingspizza liever gezellig eten in onze pizzeria nabij Heemstede? U bent van harte welkom! U kunt gemakkelijk online uw tafel reserveren, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken op 0252523555.

Bekijk ook eens

pizzeria nieuw vennep | restaurants hillegom | shoarma restaurant

Interesse gewekt?