Italiaans restaurant Lisse

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd


Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant nabij Lisse? Kies dan voor Restaurant Pinokkio. Wij zijn de Italiaan in Hillegom, niet ver van Lisse, die uw smaakpapillen zal verrassen. Naast authentieke gerechten uit de Italiaanse keuken, kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke grill, vis, vlees en vegetarische maaltijden. Welke keuze u ook maakt, één ding is zeker, u zult heerlijk smullen.

Reserveer direct via Iens

Voor ieder wat wils in een Italiaans restaurant vlakbij Lisse

Ons restaurant biedt voor alle doelgroepen wat wils. Het is een goede locatie om lekker romantisch met z'n tweeën te gaan uit eten. Maar ook wanneer u een Italiaans restaurant vlakbij Lisse zoekt om met het hele gezin te gaan dineren, is ons restaurant een goede keuze. Want voor kinderen hebben wij een speciaal kindermenu. Wilt u met een grote groep ontspannen genieten bij een Italiaan in de buurt van Lisse? Ook dan is ons restaurant bij uitstek geschikt. We hebben voldoende ruimte om ook grote groepen te voorzien van een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Maak vandaag nog uw reservering

Zorg ervoor dat u binnenkort aan het genieten bent in ons Italiaans restaurant vlakbij Lisse. Maak vandaag nog online een reservering voor u en uw partner, het hele gezin of voor een hele groep. Via ons online reserveringssysteem reserveert u eenvoudig een tafel op de gewenste datum. Daarbij kunt u ook bijzondere verzoeken doorgeven, zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen als u komt eten bij de Italiaan die u vindt in de buurt van Lisse. Ook telefonisch kunt u uw reservering doorgeven. U bereikt ons op 0252523555.

Bekijk ook eens

menukaart pizzeria | pizzeria heemstede | pizzeria nieuw vennep

Interesse gewekt?