Italiaans restaurant Heemstede

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd


Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant nabij Heemstede waar u in een ontspannen sfeer kunt uit eten? Zoek dan niet verder, Restaurant Pinokkio in Hillegom serveert de meest heerlijke Italiaanse gerechten. Geniet in een gezellige sfeer van alles dat de vriendelijke bediening u serveert.

Reserveer direct via Iens

Italiaans restaurant vlakbij Heemstede met open keuken

Italiaans eten, dat is onze passie. Dit bereiden wij met liefde voor onze gasten. Daarom hechten wij grote waarde aan het werken met verse producten en het werken in een schone en gespecialiseerde keuken. Dat ziet u dan ook terug wanneer u gaat uit eten in ons restaurant. Wij beschikken over een open keuken, zodat u als gast kunt zien dat onze chef uw gerecht bereidt met alleen de allerbeste producten.

Gastvrijheid, service en heerlijk eten

Restaurant Pinokkio is een Italiaans restaurant in de buurt van Heemstede waarbij alles in het teken staat van de gasten. U kunt bij ons dan ook rekenen op Italiaanse gastvrijheid, goede en vriendelijke service en verrukkelijke gerechten. Daarmee is ons restaurant de Italiaan in de buurt van Heemstede die u echt een keer geprobeerd moet hebben.

Lekkere gerechten voor een lage prijs

Wanneer u een bezoek brengt aan ons Italiaans restaurant in de buurt van Heemstede, dan komt u er al snel achter dat u een hoge kwaliteit krijgt voor een zachte prijs. Ons restaurant is in 2001 opgericht vanuit liefde voor eten met de wens om onze gasten een top ervaring te geven. Dat betekent dat u bij ons eerlijke prijzen kunt verwachten. Reserveer daarom vandaag nog online uw tafel en ontdek zelf dat wij de beste Italiaan in de buurt van Heemstede zijn. Ook bereikt u ons telefonisch via 0252523555.

Bekijk ook eens

italiaans restaurant lisse | menukaart pizzeria | pizzeria heemstede

Interesse gewekt?