Italiaan Nieuw-Vennep

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd

Kom genieten van heerlijk eten bij Restaurant Pinokkio, een Italiaan nabij Nieuw-Vennep. Ons restaurant biedt u van A tot Z een geweldige ervaring. Dit komt omdat u als gast centraal staat. Dit betekent dat u niet alleen heerlijke gerechten kunt verwachten, maar u kunt er ook van op aan dat u vriendelijk en servicegericht bediend wordt. Daarnaast is sfeer natuurlijk ook een belangrijke factor. In ons restaurant vindt u daarom een gezellige inrichting met een Italiaanse vibe, waardoor u zich bij direct thuis voelt. Kom genieten en laat u verrassen bij de Italiaan nabij Nieuw-Vennep.

Reserveer direct via Iens

Afhalen en bezorgen bij de Italiaan vlakbij Nieuw-Vennep

Wilt u graag thuis genieten van onze heerlijke maaltijden? Geen probleem, al onze gerechten kunt u namelijk ook eenvoudig online bestellen. U kunt er vervolgens voor kiezen of u uw maaltijden bij ons af komt halen of het lekker makkelijk thuis laat bezorgen. Zo haalt u de heerlijke gerechten van de Italiaan gewoon bij u in huis in Nieuw-Vennep.

Reserveer online uw tafel

Bij restaurant Pinokkio vinden wij het belangrijk om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom regelt u bij ons alles eenvoudig online. Bellen naar 0252523555 is uiteraard ook mogelijk. Of het nu gaat om het reserveren van een tafel of het bestellen van uw eten. Wij zijn de Italiaan nabij Nieuw-Vennep die er altijd voor zorgt dat het u aan niks ontbreekt. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat u geniet van onze heerlijke gerechten, bij ons in het restaurant of gewoon bij u thuis.

Bekijk ook eens

italiaans restaurant heemstede | italiaans restaurant lisse | menukaart pizzeria

Interesse gewekt?