Italiaan Hillegom

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd


Restaurant Pinokkio is al sinds 2001 dé Italiaan in Hillegom. Van heerlijke pizza's tot aan verrukkelijke pasta's en van bijzondere grillgerechten tot aan authentieke visgerechten. Waar u ook van houdt, in ons uitgebreide menu vindt u ongetwijfeld het gerecht waar u zin in heeft. Dit komt omdat onze chef kookt vanuit zijn passie voor de Italiaanse keuken. Deze pure liefde voor eten proeft u dan ook terug in onze gerechten.

Reserveer direct via Iens

Sfeervol uit eten bij dé Italiaan in Hillegom

In ons restaurant geniet u van heerlijke Italiaanse gerechten in een prettige sfeer. Onze lichte inrichting met typische Italiaanse karakteristieken, maken dat u uzelf in een compleet andere wereld waant. Naast onze sfeervolle inrichting, kunt u ook een vriendelijke, servicegerichte en gastvrije bediening verwachten. Onze missie is om u een perfecte avond te bezorgen. Dat is dan ook de reden dat wij in Hillegom bekend staan als een uitstekende Italiaan.

Reserveer uw tafel eenvoudig online

Wilt u ook kennismaken met dé Italiaan in Hillegom? Reserveer dan een tafel in ons restaurant. Via ons online systeem reserveert u in enkele simpele stappen een tafel. U geeft hierbij aan wanneer, hoe laat en met hoeveel personen u komt. Uiteraard kunt u ook bellen naar 0252523555. Wacht niet langer en reserveer een tafel bij dé Italiaan in Hillegom. 

Bekijk ook eens

italiaan nieuw vennep | italiaans restaurant heemstede | italiaans restaurant lisse

Interesse gewekt?