Grill restaurant

sfeervolle en vriendelijke ambience               

heerlijke authentieke gerechten                

✔ uw eten nu ook thuisbezorgd

Kom heerlijk genieten van grillgerechten in grill Restaurant Pinokkio. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gegrilde ribeye die smelt in uw mond of een overheerlijke combinatie van ossenhaas, varkensvlees en lamshaas? Het maakt niet uit wat uw voorkeur is, wij bereiden een perfect gegrilde maaltijd voor u in ons grill restaurant.

Reserveer direct via Iens

Sfeervol uit eten in een grill restaurant in Hillegom

Wilt u in een sfeervol restaurant genieten van een heerlijke grill maaltijd? Dan is grill restaurant Pinokkio uit Hillegom de juiste keuze voor u. Op onze uitgebreide menukaart vindt u uw favoriete grill maaltijd. Een maaltijd die onze chef met liefde voor u bereidt en dat proeft u! Daarnaast bent u in ons restaurant ook zeker van goede, vriendelijke en gastvrije service. Onze bediening doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Laat u verrassen door de heerlijke gerechten

We kunnen zoveel schrijven over alle heerlijke maaltijden die u vindt in ons menu, maar uiteindelijk gaat het erom dat u het daadwerkelijk zelf proeft. Daarom heten we u graag welkom in ons grill restaurant, zodat u zelf onze kwaliteit kunt ervaren. Het is wel aan te raden om vooraf een tafel te reserveren. U kunt online reserveren of ons bellen op 0252523555. Wij ontvangen u graag in ons restaurant.

Bekijk ook eens

italiaan hillegom | italiaan nieuw vennep | italiaans restaurant heemstede

Grill restaurant Hillegom

Interesse gewekt?